A PETRALANA S.A egy modern és innovatív termelési potenciával rendelkező cég, amely professzionális és rugalmas hozzáállásával kiemelkedik a többi szigetelési megoldásokat kínáló vállalat közül. A hozzáértő, tapasztalt és nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaknak köszönhetően folyamatosan kiváló minőségű termékpaletta közül tudnak válogatni a kedves vásárlók. Az ügyfelek igényeinek egyedi megközelítése a legmagasabb szolgáltatási színvonallal a hosszú távú, partnerségen alapuló együttműködés garanciája.

A kőzetgyapot gyártáshoz kizárólag természetes, gondosan válogatott alapanyagokat használ. A gyártáshoz használt alapanyagok közé tartozik a vulkáni eredetű bazalt és gabbero, amelyek tulajdonságai hozzájárulnak nem csak kőzetgyapot egyedi tűzállóságához, hanem annak kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságához egyaránt. Így egyedi termékeket képesek készíteni különböző paraméterekkel és sokoldalú felhasználási lehetőséggel, amely természetes és környezetbarát is. Emellett fontos kiemelni, hogy az ásványi kőzetgyapot ellenáll a légköri tényezőknek, ami garantálja szigetelő tulajdonságainak tartósságát és sértetlenségét hosszú élettartama során. 

A PETRALANA kőzetgyapot kiváló hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik, amely kulcsfontosságú pont a szigetelési rendszer kiválasztásakor. Az ásványi kőzetgyapot, mit hőszigetelő anyag tökéletese betölti az alapvető szerepét- maximálisan képes biztosítani a különböző típusú épületek szigetelését.  Nyáron kiválóan megakadályozza a túlmelegedést, míg télen pedig véd az alacsony hőmérséklettől. 

A cég termékei a legmagasabb A1-es tűzállósági osztállyal rendelkeznek, így tűzvész esetén az ásványi kőzetgyapot képes védelemként szolgálni, gátolni a tűz terjedését. Ezen túl, a lángokkal való közvetlen érintkezés során nem képez füstöt, ami megkönnyíti a megfelelő tűzoltási folyamatokat. A tűzállosság mellett kiemelendő a termékek hangszigetelő tulajdonsága. A PETRALANA produktumai egyedülállóan hangcsillapítóak és hangelnyelők, aminek köszönhetően csendesség és nyugodttá teszi a szigetelt helyszíneket, hatékonyan hozzájárul a zajcsökkentéshez. 

Kínálatunkban megtalálható a PETRALANA termékcsalád Általános felhasználatú kőzetgyapot szigeteléseHomlokzati vakolható kőzetgyapotjaAlulról hűlő födémek, Átszellőztetett- szerelt homlokzatok egyaránt.

PETRALANA – PETRALIGHT
PETRALANA – PETRAFAS
PETRALANA – PETRALAMELA-FG