PAROC KŐZETGYAPOT

A PAROC a kőzetgyapot energiahatékony és tűzbiztos szigetelés piacvezető termékeinek gyártója.

A Paroc 1952-ben alapított energiahatékony szigetelési módszerek és termékek vezető gyártója a balti-tengeri régióban. Működésüket folyamatos innováció, fejlődés és növekedés, személy-és ügyfélorientáltság jellemzi.  A termékeket Finnországban, Svédországban, Litvániában és Lengyelországban gyártják. A cégnek 14 európai országban van értékesítési és képviseleti irodája.

Paroc márka mint cég

A cég 80 éves történelme során kiváló teljesítményével, műszaki szakértelmével és fenntarthatóságával szerzett ismertséget az építőiparban, a családi házépítők, építészek, kivitelezők, kereskedők és ipari építők körében.

Legfőbb piaci terünk Finnországban, Svédországban és a balti országokban van, ám emellett a PAROC termékek Lengyelországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Oroszországban egyaránt jelen vannak. 

A cég termékei PAROC név alatt és az azonnal felismerhető piros-fehér csíkos köntösbe burkolt termékei között megtalálható külső falak, tetők, padlók, pincék, köztes padlók és válaszfalak, hő-, tűz- és hangszigetelésre szolgáló épületszigetelések, valamint műszaki szigetelések HVAC-rendszerekhez, ipari folyamatokhoz, tengeri és offshore-iparhoz és az OEM-iparhoz. 

Kínálatunkban megtalálható a PAROC termékcsalád Általános felhasználatú kőzetgyapot szigetelése, Homlokzati vakolható kőzetgyapotja, Alulról hűlő födémek, Lépéshang és hőszigetelője, Átszellőztetett- szerelt homlokzatok és Granulált kőzetgyapotja egyaránt.

Kőzetgyapot termékek

PAROC – SOLID
PAROC – ULTRA
PAROC – BLT9
PAROC – UNS 34