Kőzetgyapot hő és hangszigetelő anyagok
Kültéri fal szigetelések
Termékeink
Partnerek

Homlokzati hőszigetelés:

Lakása-háza  belső tereinek kellemes komfort érzetén  és hőmérsékleten tartása, fűtési költségeinek csökkentése, valamint a hasznosítható energia növelése céljából nélkülözhetetlen, hogy otthonához megfelelő kőzetgyapot hőszigetelő rendszert válasszon. A kőzetgyapotos hőszigetelés következtében, csökken a fűtésre, illetve hűtésre szánt magas energiafelhasználás, a lakásban keletkezett páratartalom kiáramlásának mértéke nő, illetve a füstgáz és egyéb káros anyag kibocsátás csökken, így a költségek megtakarításán felül, a környezet megóvása érdekében is jelentős lépést tett.

Az utólagos homlokzati hőszigetelés figyelembevételénél nem elhanyagolható szempont, hogy a kőzetgyapot hőszigetelő rendszer rendkívüli mértékben csökkenti fűtési költségeinket. A fűtési energiatakarékosság során jelentős pénzösszegek takaríthatók meg, illetve a lakáson belüli komfort érzet a kiváló hangszigetelés miatt nem elhanyagolható. A kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelés alkalmazásával a falazat hőszigetelő képessége akár  60-80 %-kal nőhet.

A költségek megtakarításához halmozottan kapcsolódik természet-környezetünk megóvásának jelentősége, amit nagyban segít a kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelő rendszere, hiszen ha kevesebbet kell fűteni a jó hőszigetelés miatt, csökken a füstgáz és egyéb káros anyag kibocsátás. Ez a folyamat egy épületnél sem kevés, de világviszonylatban már nem elhanyagolható szempont.

Kőzetgyapot hőszigetelés ebben is a segítséget nyújt Önnek és családjának. A hideg napokon lakáson belül tartja a hasznos fűtési hőt-energiát, és  lakáson kívül tartja a hideget, míg nyáron a meleg levegőt kizárva, a hűvös levegőt tartja otthonában és emellett a kintről érkező zajforrásokat sem engedi be otthonába.

Kültéri alkalmazásra

kőzetgyapot kültéri felhasználásra »ISOVENT
»ISOFAS-LM
»ISOFAS-P
»ISOVENT-L
»ISOPANEL

kőzetgyapot-kültéri-felhasználás

1
Általános szigetelés
Kőzetgyapot lap váz szerkezetü épületek válaszfalaihoz,
illetve ferde tetők hőszigeteléséhez.Tovább »
2
Kültéri fal szigetelések
Homlokzat hőszigetelő rendszerek, A1-es tűzállósággal párosítva.Tovább »
3
Egyrétegű lapostető szigetelés
Nem járható lapostetők hőszigeteléséhez, teljes keresztmetszetében víztaszító tulajdonsággal.Tovább »
4
Kétrétegű lapostető szigetelés
Lapostetők két rétegben való hőszigeteléséhez, kiváló mechanikai tulajdonságokkal.Tovább »